Przetwory mięsne

 


Wieprzowina, boczek bez kości [w 100g]:

Białko
[g]


Tłuszcze
[g]
Węglowodany
(strawne) [g]
Wartość energetyczna
[kcal]

10.1

53 0 510

Dalej ->.....




Wieprzowina, golonka ze skórą [w 100g]:

Białko
[g]


Tłuszcze
[g]
Węglowodany
(strawne) [g]
Wartość energetyczna
[kcal]

18.6

24.7 0 294

Wieprzowina, karkówka [w 100g]:

Białko
[g]


Tłuszcze
[g]
Węglowodany
(strawne) [g]
Wartość energetyczna
[kcal]

16.1

22.8 0 267

Wieprzowina, podgardle [w 100g]:

Białko
[g]


Tłuszcze
[g]
Węglowodany
(strawne) [g]
Wartość energetyczna
[kcal]

7.4

67.8 0 630

Wieprzowina, schab surowy z kością [w 100g]:

Białko
[g]


Tłuszcze
[g]
Węglowodany
(strawne) [g]
Wartość energetyczna
[kcal]

21

10 0 174

Wieprzowina, szynka surowa [w 100g]:

Białko
[g]


Tłuszcze
[g]
Węglowodany
(strawne) [g]
Wartość energetyczna
[kcal]

18

21.3 0 261

Wieprzowina, łopatka [w 100g]:

Białko
[g]


Tłuszcze
[g]
Węglowodany
(strawne) [g]
Wartość energetyczna
[kcal]

16

21.7 0 257

Wieprzowina, żeberka [w 100g]:

Białko
[g]


Tłuszcze
[g]
Węglowodany
(strawne) [g]
Wartość energetyczna
[kcal]

15.2

29.3 0 321


Prześlij znajomym:        

Reklamy

Ostatnio na forum

Właściciel serwisu