Przetwory mięsne

 


Kura, tuszka [w 100g]:

Białko
[g]


Tłuszcze
[g]
Węglowodany
(strawne) [g]
Wartość energetyczna
[kcal]

18.5

14.3 0 202

Dalej ->.....




Kurczak, tuszka [w 100g]:

Białko
[g]


Tłuszcze
[g]
Węglowodany
(strawne) [g]
Wartość energetyczna
[kcal]

18.6

9.3 0 158

Mięso z piersi kurczaka bez skóry [w 100g]:

Białko
[g]


Tłuszcze
[g]
Węglowodany
(strawne) [g]
Wartość energetyczna
[kcal]

21.5

1.3 0 99

Mięso z ud kurczaka ze skórą [w 100g]:

Białko
[g]


Tłuszcze
[g]
Węglowodany
(strawne) [g]
Wartość energetyczna
[kcal]

16.8

10.2 0 158

Noga (udo) kurczaka [w 100g]:

Białko
[g]


Tłuszcze
[g]
Węglowodany
(strawne) [g]
Wartość energetyczna
[kcal]

16.8

10.2 0 158

Skrzydło kurczaka [w 100g]:

Białko
[g]


Tłuszcze
[g]
Węglowodany
(strawne) [g]
Wartość energetyczna
[kcal]

19.2

12.2 0 186


Prześlij znajomym:        

Reklamy

Ostatnio na forum

Właściciel serwisu